vrijdag 5 september 2014

Triatlon Viersel 2014... ..."Fotospecial"!!

Vorig weekend, zaterdag 30 & zondag 31 augustus ben ik "een kijkje" gaan nemen op de 1/4 Triatlon van Viersel... ...o.a. om voor een paar deelnemers te supporteren! En blijkbaar heeft dat "geholpen" want ze (Jan, Dennis) behaalde een knap klassement! Via deze, nogmaals .. .."Proficiat mannen, knappe prestatie! :-)

EN... ...ik was naar het sas van Viersel ook vertrokken met m'n fototoestel "bij de hand"... ...en wat dat voor "resultaat" heeft opgeleverd kan u bekijken in deze "fotospecial" van de 1/4 Triatlon van Viersel"!
Dat weekendje Triatlon Viersel heeft in totaal 925 foto's "opgeleverd"!! ;-)
Er zijn foto's te vinden en/of te zien van:
- Podium jeugd.
- 1/8 Triatlon jeugd juniors: 750 meter zwemmen.. ..20 km fietsen.. ..5 km lopen.
- 1/8 Triatlon Dames & Heren: 500 meter zwemmen.. ..20 km fietsen.. ..5 km lopen.
-1/4 Triatlon Dames & Veteranen: 1000 meter zwemmen.. ..40,7 km fietsen.. ..10 km lopen.
- 1/4 Triatlon Heren: 1500 meter zwemmen.. ..40,7 km fietsen.. ..10 km lopen.

Nog effe vertellen dat "het weer" niet echt "schitterend" was.. ..in tegendeel.. ..het was "zeer wisselvallig"! Met momenten viel "het regenwater er met bakken" uit  en iets later kwam dan weer "het zonneke" te voorschijn! Ondanks het "slechte" weer toch een dikke proficiat voor de organisatie (Kempisch Triatlon Team) en alle medewerkers die van de Triatlon van Viersel een mooi sportevenement hebben gemaakt! En uiteraard ook "PROFICIAT" aan alle atleten.. ..voor zowel die als eerste over de eindmeet kwamen als voor die als laatste over de meet liepen: knap gedaan, sterk, ...!! "Respect!!


En dan kan je hier, op "mijn blogje, al een "kleine selectie" fotokes vinden/zien van het resultaat van een weekendje rond lopen op/langs de Triatlon van Viersel!!

Alvast véél "kijkplezier"!! ;-)

Meer info over de Triatlon Viersel vind u op de site van het Kempisch Triatlon Team!Wil je alle foto's (totaal 925!!) van de Triatlon Viersel zien?...
...dan moet je HIER KLIKKEN!!! 925 FOTO's.. ..HIER KLIKKEN!!! !!! .."meer foto's".. ..TRIATLON VIERSEL 2014.. .."nog foto's".. ..TRIATLON VIERSEL 2014.. .."meer foto's".. !!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten