maandag 27 maart 2017

3e Marathon van Lier.. ..een mooi loopavontuur "in beeld"!

Op zondag 26 maart stond de 3e Marathon van Lier op "de loopagenda".  En ik kan al vertellen dat ik met deze marathon weer een zeer mooi loopavontuur "rijker" ben! :-)
Alles is daar in Lier goed meegevallen om er een prachtig loopfeest van te maken.. ..het weer (soms wel een beetje te veel wind op kop), het mooie parcours, zeer goede organisatie van AC Lyra, de sfeer, vele loopmaten tegengekomen, ook heel wat "supporters" langs het parcours, ... enz. En ook van mijn "loopprestatie" ben ik tevreden.. .. 3:01:18 na het startschot op de Grote Markt liep ik op de atletiekpiste over de finishlijn! Voor het overwinnen van 42,690 km "loopplezier" (ong. 500 m. te veel) vind ik dat voor mij een mooi resultaat. Ik heb deze marathon gelopen met een gemiddelde snelheid van 14,1 km/u!.. ..Had de afstand 42,195 km geweest dan had ik (juist) onder de 3 uur gefinisht! MAAR dat is nu niet zo hé! Ik vind het belangrijkste dat ik goed "genoten" heb van deze marathon en ook dat ik "afgezien" heb! Jep.. ..afzien hoort ook bij een marathon hé! Daar kan je ook  van "genieten" zenne.. .. Ik moet wel zeggen dat dat vooral NA de finish is! ;-)
Ook nog effe vertellen dat ik als 33e algemeen van ruim 300 lopers ben gefinisht en 7e in mijn cat. M+50!
En dat, behalve de marathon, er ook nog andere loopwedstrijden op "de affiche"stonden.. ..zoals een aflossings marathon, kidsrun, de 5 km & de 10 Miles! Dat bracht samen meer dan 1100 lopers in beweging!
Volgende week (zaterdag 1 april) staat de Kastelenloop in Zandhoven (10 km) op mijne loopmenu en op zondag 23 april is er de Marathon van Antwerpen! Misschien dat ik daar nog eens een poging ga doen om onder de 3 uur "te duiken"! Ik kijk er alvast naar uit! Maar voor het zover is, eerst nog "nagenieten" van de Marathon van Lier! En voor de rest van het "verslagske" van dat mooie loopfeest in Lier laat ik de fotokes "spreken"... ;-)

Nog een paar links:
   Uitslag: Marathon, Aflossings Marathon, 5 km & 10 Miles
   Organisatie: AC Lyra
   Parcours & mijn loopgegevens: GARMIN Connect

En de foto's ......En om te eindigen nog een filmpje van mijn laatste meters van dit "Lierse loopfeest"! ;-)


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten