maandag 26 november 2018

'T is (voor) niks Marathon Geldrop (NL) 2018.. .."SUPERMOOIE Natuurmarathon"!

Zondag 25 november...
...Een week na de mooie natuurmarathon van Kasterlee stond er al terug een natuurmarathon aangeduid in mijne loopagenda!.. ..Een busreisje met de Kasteellopers Vorselaar naar de 'T is (voor) niks marathon Geldrop (NL)! En die naam mag je letterlijk nemen. Is een marathon die je GEEN €-centje kost aan inschrijving. Is dus echt: "voor niks"! En wat je voor die 0 € "krijgt" is veel meer waard dan bij sommige marathons waar je 10-tallen € eurokes inschrijvingsgeld moet betalen! Zoals een comfortabele kleedruimte &  moderne (lees: goedwerkende) douches, een goede sporttasbewaring, zeer vriendelijke medewerkers, enz.. ..en na de wedstrijd het gezellig "napraten" in een mooie zaal met "livemuziek" met v.b. een koffie ( 0,75 €), een pintje (1,50 €) of een trappist (2,25 €).. dat is ook voor (bijna) niks! ;-)  En dan heb je nog het parcours.. ..dat is gewoon prachtig. Dit is echt een natuurmarathon! Meer dan 36 km van de 42 was het "genieten" in de mooie natuur (heide & bos) van onze Noorderburen! En nog een pluspunt: Elke loper (en wandelaar) kan er deelnemen..

..Want er is niet alleen de 42 km (marathon), maar er zijn ook parcours uitgestippeld van 6, 10, 15, 21 en 30 km! Dus wie de marathon (nog) wat te lang vind, heeft keuze genoeg hé! En de bepijling van het parcours is ook super! Ik denk dat ze daar de (zeer goed) opvallende pijltjes zijn gaan plaatsen onder het moto van: "Liever 5 pijltjes te veel, dan 1 pijltje te weinig"!

 Voor alle afstanden samen (lopers & wandelaars) waren er 1200 sportievelingen in Geldrop. Dat is "uitverkocht"! Want de organisatie sluit de (voor)inschrijving op 1200 deelnemers. En gezien de aard van het parcours is dat terecht.

En wat heb ik daar, een weekje na de Marathon Kasterlee, nog uit mijn beentjes kunnen halen.. ..3:15:04! Dat is zelfs nog een minuutje sneller dan in Kasterlee!.. ..En zelfs goed genoeg voor een (zeer) mooie 6e plaats algemeen! Dus ikke zeer tevreden zijn van mijn "prestatie".

Nu ikke nog wat "nagenieten" van deze SUPERMOOIE marathon!

Oja, daar in Geldrop zien ze me zeker nog terug zene! ;-)


Links:
   - Uitslagen: Alle afstanden
   - Organisatie: 'T is (voor) niks
   - Loopgegevens: GARMIN Connect
   - Parcours: 'T is (voor) niks Marathon Geldrop (NL)

Fotokes…




Een mooie 6e plaats in een (zeer) mooie Natuurmarathon!























Geen opmerkingen:

Een reactie posten