zondag 12 augustus 2012

Genieten van een mooi weekend...

Eindelijk nog eens een weekendje met mooi weer.. :-) ..dus heb ik daar, natuurlijk, eens goed van geprofiteerd zenne. (en het weekend is nog niet voorbij! :-)) En dan vooral op een "sportieve" manier. Gisteren, zaterdag, ben ik er nog eens met de fiets "op uit getrokken".. ..dat uitstapje was goed voor iets meer dan 75 km.
Vandaag, zondag, heb ik in de vroege ochtend (iets na 6.30u.) mijn loopschoentjes aangetrokken en dan genoten van 25,7 km "loopplezier". En het was genieten!.. :-) ..Het was weer een mooi toerke.. ..Het ging over een groot stuk van het parcours van de Halve Marathon van Nijlen. En o.a. ook langs het Netekanaal & de kleine Nete.
Wat het lopen zelf betreft: alles OKE! Ik heb de 25,7 km gelopen met een gem.snelheid van 12,7 km/u (tempo: 4:44 min/km) ...voor een "trainingske" is da goe hé!?! ;-) Meer over "da mooi toerke" vind u hier: Vierseldijk - Oude Bevelsesteenweg Nijlen - Vierseldijk 25,7km .
Na het lopen (en "doucheke";-)) en vlug iets gegeten te hebben ben ik op mijn "Tufferke" gesprongen om verder te genieten van het mooi weer! :-)
Met mooi weer een toerke met de motor rijden is ook "genieten" hé!?! :-)

..mijn "Tufferke".. ..een Honda VT1300CX Fury! :-)
 Dat ritje met de motor was goed voor een "zalige" 130 km!
En nu ga ik nog wat kijken naar de Marathon (O.S. Londen) om dan nog een toerke (rustig) te fietsen.. ..mijn benen wat "losrijden" hé. Maar vooral nog "GENIETEN" van het mooi weer! ;-)
Greetz.

3 opmerkingen:

 1. Hey Carl,

  ik dacht al dat je je tufferke niet meer had! Ben blij ook eindelijk eens te horen dat het genietweer is in België :-)
  keep running!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Els,

  Mijn "Tufferke" heb ik zeker nog zenne! :-)
  En, idd, het is hier EINDELIJK goe weer.. ..en dat al voor de rest van deze week!.. ..zie maar ff de site van het KMI!?! ;-)..ze voorspellen voor de zondag zelfs 34°C!!.. ..voor België is da al "redelijk warm" hé!?! ;-)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De duurlopen blijven goed en hard gaan. Mooie training en tufferke ;-)

  BeantwoordenVerwijderen