zondag 29 juli 2012

Einde van een "sportieve" vakantie...

idd.. ..mijn verlof "loopt" ten einde. En ik mag wel zeggen dat het voor mij een zeer sportief verlof is geweest! :-) De eerste 2 weken was het dan nog slecht weer.. ..maar toch heb ik tijdens mijn verlof (6 juli tot 29 juli) 215,76 km gelopen & ong. 925 km gefietst!.. ..da is nie slecht hé! Oja, en dat fietsen is niet met "een racefiets", maar met een gewone "stadsfiets" hé.. ..gewoon "rustig" fietsen zenne! ;-)
Hier is nog een update van mijn looptrainingen: Woe. 18 juli heb ik een toerke van 20,2 km gelopen met een gem. snelheid van 12,2 km/u. Dan heb ik, wat het lopen betreft, 2 dagen "gerust". Regelmatig eens 2 dagen niet lopen, kan zeker geen kwaad voor mij zenne.. ..wat "voorkomen blessureleed" betreft hé! :-) Op zaterdag 21 juli ben ik eens naar de Grote Markt in Lier  gelopen.. ..dat was goed voor een 27,3 km loopplezier. Daarna was mijn volgende loopsessie op dinsdag 24juli.. ..toen ben ik naar het sas van Wijnegem gelopen.. ..22,1 km langs het Albertkanaal.. ..ook eens de moeite zenne! :-) Vorige donderdag, 26 juli, ben ik naar Grobbendonk gelopen om dan via de Kleine Nete terug naar huis te lopen. Dat was goed voor 21,1 km loopplezier met een gem. snelheid van 12,0 km/u. En dan mijn laatste training in mijn verlof was deze morgent (zondag, 29 juli). Om 6.41uur ben ik gestart voor 23,4 km ,met een gem.snelheid van 12,2 km/u.. ..ik ben toen o.a. langs de watermolen in Grobbendonk & Lovenhoek Vorselaar gelopen.. ..is een zeer rijke bosomgeving! Het was de eerste keer dat ik daar gelopen heb.. ..maar zeker niet de laatste keer! Het is daar echt de moeite & héél mooi om te lopen.. ..o.a.nog veel "onverharde" wegen! Jaja, daar zien ze mij zeker nog terug om te lopen!!!
Ziezo, dit was het dan wat mijn "sportieve vakantie" betrof.. ..vanaf morgen alles terug in "het oude patroon"! ;-) Zal weer effe wennen worden, maar dat gaat rap zenne!!! :-)
Oja, nog effe vertellen dat o.a. door dit "sportief verlof" mijne "loopkilometerteller" voor juli al op 257,22 km staat!!.. ..voor mij is dat veel zenne!! :-)
Groeten & tot de volgende! Carl  

2 opmerkingen:

  1. Klinkt als trainen als een prof ;)
    Trainen, rusten, relaxen en vooral even niet werken. Fikse kilometers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey John.. ..Thanks.
    "een prof" ben ik belange niet zenne.. ;-) ..maar op dit moment kan ik weer volop genieten van het lopen.. ..en dat is "zalig" hé! :-)

    BeantwoordenVerwijderen