zondag 20 januari 2013

"Winterse" looptraining door de sneeuw...

Van de morgent, iets na half negen, nog eens een (langere) loopsessie gedaan.. ..een goei 30 km "loopplezier" door de sneeuw en vertrokken bij een -6°C op de thermometer!!.. ..en toch gene kou gehad zenne!.. ..het was gewoon .. .."genieten"!!! :-) Wel moest ik op sommige plaatsen opletten om niet te vallen.. ..op sommige plaatsen was het toch (spiegel)glad zenne! :-) Het was de eerste keer dat ik door de/zoveel sneeuw liep.. ..en ik vond het echt "plezant".. ;-) ..zeker voor herhaling vatbaar! Het was ook de eerste keer dat ik mijn looptraining in "2 delen" heb afgewerkt. Ik heb namelijk mijn loopsessie "gecombineerd" met een bezoekje aan mijn moeder in het Woon- en Zorgcentrum. Het eerste deel van de training was goed voor 20,3 km & deel 2 nog eens voor een goei 9,7 km loopplezier. Het was wel effe (bang) afwachten hoe "deel 2" ging verlopen.. ..en dan voornamelijk de eerste kilometers omdat ik een beetje vreesde voor wat "stramme" spieren door een goei uurtje "stil te zitten" tussen de 2 loopsessies. Maar het is toch "vlotjes" verlopen zenne!.. ..als je van "vlotjes" mag spreken met al die (door sneeuw) gladde toestanden!! ;-)
Meer info/gegevens van "deel 1" vind je hier: Vierseldijk - Grobbendonk - Herenthout - Kerkeblokken Nijlen 20,3km door carl-spirit op Garmin Connect - Details
En hierna volgen de gegevens van "deel 2" van mijn "winterse loopsessie": Kerkeblokken Nijlen -Vierseldijk 9,7km
Nu ik nog een beetje aan het "na genieten" ben van die 30 km "loopfun" door de sneeuw, kijk ik toch al uit naar mijn volgende looptraining zenne ... ...sneeuw of gene sneeuw.. .."running"!! ;-)
Oja, misschien hebt u het al al opgemerkt en/of gezien.. ..ik heb de "layout" wat aangepast van mijn blogje.. ..hopelijk valt "de nieuwe look" van mijn blog bij jullie (ook)  mee?? Alvast nog veel "lees- & loopplezier" op mijn "vernieuwt" blogje gewenst!! ;-)

Tot de volgende..

1 opmerking:

  1. Prima layout, duidelijk en goed leesbaar.
    Mooie duurloop door de sneeuw, maar hopelijk is dat nu even voorbij, die sneeuw dan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen