vrijdag 16 augustus 2013

22ste Duffelse Natuurloop 15 km: "Supergoe resultaat"!!!

Duffel, Donderdag 15 augustus 15:45uur.. ..START.. ..15 km "loopplezier".. ..16:43uur.. ..AANKOMST!! Dat is in het (héééél) kort het verslagske over mijn "loopwedstrijdje" van de 22ste Duffelse Natuurloop! ;-)
Zoals je kan zien aan het "start- en aankomstuur" heb ik "maar" een goei 58 minuten gelopen. Om juist te zijn (gegevens van de organisatie): mijn tijd is/was 0:58:27 (uur:min:sec) voor 15 km.. ..dat is met een gem. snelheid van 15,40 km/u en/of een gem. tempo van 03:54 min/km! "daar ikke hééél tevreden over zijn zenne"! :-) Deze "supertijd" (voor mij toch) was goed voor een knappe 6de plaats algemeen! Zelfs goed genoeg voor de EERSTE PLAATS in mijn categorie.. ..H+40!! Dus heb ik toch ook "een beetje" gewonnen hé!?! ;-) Daarom ben ik ,uiteraard, heel tevreden over mijn 'loopprestatie" daar in Duffel.
..toch een "mooie" uitslag hé!?! ;-)
 Een beetje meer over de Duffelse Natuurloop.. .. Behalve de 15 km was er ook de mogelijkheid om 5 of 10 km te lopen. En voor "de kids" waren er ook "kinderjoggings".
Wat het aantal sportievelingen betreft: 136 joggers haalde het einde van de 5 km. 70 deelnemers volbrachten de 10 km tot een goed einde en 45 lopers haalde de eindmeet van de 15 km.
Gelukkig was het niet zo "heet" als vorig jaar. Want toen was het met temp. van bijna 35°C "bakken & braden"! Maar dit jaar was het weer goed om echt van het lopen te genieten.. ..Af en toe wat tegenwind langs de Grote Nete, maar wel een (toch voor het lopen) aangename temperatuur van 22°C. Ook al was het soms toch afzien zenne.. ..maar dat maakt het, nadien, alleen maar "mooier" hé?
In het kort nog mijn "wedstrijdverloop": Ongeveer 2/3 wedstrijd alleen gelopen.. ..vanaf ong. km 7,5 tot km 12,5 kon ik aansluiten bij 2 lopers.. ..maar die hadden op het einde (ong. 2,5 km voor de meet) nog een versnelling in de benen en ikke niet meer!! :-) Zodat die ongeveer een 30 tal seconde voor mij eindigde.
Ikke met m'n 2 "metgezellen".. ..goed voor 5 km "gezelschap"! ;-) 

De rest van de wedstrijd "alleen" gelopen. Af & toe een loper voorbij gestoken. Zelf ben ik, na km 1, door niemand meer ingehaalt! Dat is toch goe hé? ;-)
Samengevat: Een supertoffe wedstrijd met een prachtige tijd voor mij die goed was voor een zeer mooie uitslag! En na de wedstrijd met een paar andere lopers nog gezellig "nagenoten" met een drankje! ;-) Dus het was daar in Duffel een "supertoffe & sportieve" namiddag & (voor)avond! ;-)
En nu is het uitkijken begonnen naar mijn volgende loopwedstrijd.. ..En dat is op 15 september de Monumentenloop van 28 km in Vorselaar!! Hopelijk daar ook een "supergoe resultaat"?!!? ;-)
Greetz, Carl

Uitslag: 15 km
Uitslagen: Kinderjogging, 5 km, 10 km & 15 km
Voor meer gegevens (Garmin) van mijn wedstrijd.. ..klik HIER!


3 opmerkingen:

 1. Wow!!! Proficiat!
  Dat is een heel straf tempo en zeer nette tijd. Dat doe ik je niet na.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's is echt super gelopen, ik heb in Duffel de 10 km gelopen en ik kan mij herinneren dat je mij voorbijgestoken hebt, proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. John en Compi..
  ..Thanks. Op dit moment gaat het lopen heel goed. Ik geniet er echt van zenne! ;-) Hopelijk blijft dat zo hé!!?!! En nogmaals bedankt voor jullie "supertoffe" reactie's! ;-)
  Sportieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen