zaterdag 16 mei 2015

La Chouffe Natuurloop Herentals 2015... ..."SUPERMOOI parcours"!

Effe "genieten" van een mooi uitzicht van op de Toeristentoren!
De 1e editie van de La Chouffe Natuurloop in Herentals mag m'n gerust, toch wat mij betreft, een succes noemen. Dit loopevenement mag zeker van "NATUURloop" speken.. ..het parcours van deze Natuurloop "slingerde" zich een weg door de "prachtige" bossen & velden  in Herentals en Poederlee!.. ..met als (letterlijk ;-)  ) hoogtepunt de bekliming van de Toeristentoren.. ..die is goed voor een totaal van 224 treden! Dus toch een flinke "kuitenbijter" hé!?! ;-) Voor mij, en vele andere sportievelingen, was het gewoon "genieten" van start tot finish! :-)  En ik kan nu al vertellen: volgend jaar ben ik daar terug van de partij! :-)
..begin "beklimming" Toeristentoren!
Ook meteen vertellen dat deze Natuurloop GEEN wedstrijd was/is... ...Het is een "jogging" voor het Goede Doel met VRIJE START tussen 10 u. & 12 u. En het Goede Doel was het Olivia Fund. Dat is een organisatie die onderzoek doet naar kanker bij kinderen.. ..meer info: Olivia Fund .

Behalve lopers en/of joggers waren ook wandelaars er meer dan welkom!.. ..M'n kon kiezen tussen 2 afstanden.. .. een parcours van 5 km of 10 km. Ikke parcours van de 10 km gelopen.. ..dat uiteindelijk toch iets meer dan 11 km "loopplezier" garandeerde! Het "supermooi" parcours en wat "loopgegevens" kan je HIER vinden en/of lezen!
En meer info over deze Natuurloop kan je hier vinden: La Chouffe Natuurloop !

En om "af te ronden".. ..Deze Natuurloop heb ik SAMEN gelopen/gejogd  met mijne loopmaat "Jos"! ;-) Jos.. ..bedankt voor "de lift" naar Herentals en voor het "loopgezelschap" tijdens deze Natuurloop"! Er hing daar in de Herentalse bossen veel "loopplezier" hé!?! ;-)... ...Thanks!

Nog wat fotokes van deze prachtige Natuurloop...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten