zondag 22 januari 2012

Natuurloop Lier 21-01-2012... ...zonder mij! :-(

idd.. ..ik heb gisteren niet deelgenomen aan de Natuurloop in Lier.
Ik heb nog steeds "last" van pijn in mijn L. bil.. ..het gaat iedere dag wel een beetje beter, maar lopen dat lukt nog niet zenne! Als ik had gestart in de halve Marathon, dan had er in de uitslag zeker "DNF" achter mijn naam gestaan! ;-)
Maar ik ben toch gaan kijken en een  beetje "bij gepraat" met mensen die ik ondertussen heb leren kennen in het "hardloopwereldje"... :-)
Er waren heel wat deelnemers.. ..een 800 tal: 172 lopers voor de 5 km, een 273 voor de 10 km & 355 lopers voor de halve Marathon... ...de volledige UITSLAG
En omdat ik niet zelf kon mee lopen heb ik o.a. maar wat fotokes gemaakt van "de wedstrijden".. ;-)
..hieronder volgt een selectie uit de foto's:


  


nog meer foto's?.. ..KLIK HIER!!!

Bij de volgende Natuurloop in Lier ( 11 februari '12) hoop ik dat ik dan terug kan meelopen, want dat is toch véél "plezanter" dan gaan kijken zenne!!! ;-) ..en dan is dat voor "de 25 km"!!!...
...en nu maar afwachten hoe "m'n herstel" vordert hé?!? :-)
Ik hou jullie zeker op de hoogte!!!
Greetz, Carl 

2 opmerkingen:

 1. Sterkte en een spoedig herstel.
  Op 11 februari sta je er gewoon weer voor die 25.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ John..
  ..Bedankt. Ik ben gisterenavond, na iets meer dan 2 weken 'pijn" te hebben, (eindelijk!) dan toch naar de dokter geweest.. ..een weekje rust en een ontstekingsremmer nemen. Nu, ong. 24 uur & 2 "pillekes" later, voel ik al veel minder pijn.. ..aan lopen moet ik nu nog niet denken zenne.. ..maar mss komend weekend al wel??!!?? ;-)
  Ik voel me er echt niet goed bij, als ik niet kan lopen.. ..wat zal ik blij zijn wanneer ik terug aan het lopen ben!!! :-)
  Nogmaals thanks & tot ...?
  Greetz, Carl

  BeantwoordenVerwijderen