dinsdag 1 mei 2012

Halve Marathon van Nijlen.. ..deelnemen ja of nee?!!?

Zoals u in het vorige bericht kon lezen (is al wel een tijdje geleden hé :-( ), ben ik toen die dinsdagavond (3 april) gaan lopen. Ik heb toen 6,38 km gelopen met een gem. snelheid van 11,0km/u.. ..MAAR niet "pijnloos".. ..L. dijbeen begon terug zeer te doen... :-(  ...Ik werd toen toch terug "ongerust"  zenne & ik heb daarom een paar weken extra "rust" ingelast en ben, sinds vorige vrijdag, pas terug (rustig) aan het trainen.. ..vorige vrijdag (27 april) ben ik begonnen met (maar) 2,09km te gaan (los)lopen met een gem. snelheid van 11,0km/u. Dan ben ik zondag 29 april een toerke gaan lopen van 6,57km met een gem.snelheid van 11,9km/u.. ..En dit allemaal nu eens zonder "problemen".. ..joepie!! ;-) ..EN vandaag zelfs 14,24km gelopen (gem.snelheid 11,4km)!!.. ..ook, zoals het moet zijn, zonder pijn!! :-)
Ik voel, tijdens het lopen, wel dat ik nu een paar kilootjes "te zwaar sta"!!.. ..ong. een 4kg.. ..Jaja, een paar maanden niet (kunnen) "sporten".. ..dan komen ze er vlug bij hé!?! :-) Maar als ik terug regelmatig wat km's kan lopen, dan zal ik ze wel terug kwijt geraken zenne;-) .
U begint nu mss te denken: "Wat heeft dit allemaal te maken met de Halve Marathon van Nijlen??"... ...awel, als ik vanaf nu zo kan verder trainen zonder pijn te voelen, dan ben ik van plan om in Nijlen te starten. Ik denk dat ik in het weekend beslis of ik er deelneem!??!.. ..ik moet zien wat ik "zeg", want vanaf "die blessure" moet ik "met 2 woorden spreken" zenne.. ..zoiets als "onder voorbehoud" hé!! ;-) . Maar ik wil "positief" zijn , dus ... :-) . En het kan mss ook zijn dat ik, nog voor de Halve Marathon van Nijlen, ook deelneem aan de 1ste Natuurloop Parel der Voorkempen in 's-Gravenwezel (Schilde).. ..is een bewegwijzerd parcours van 15km.
Alé, ik zal wel zien wat het gaat worden hé!?! ;-)
Greetz, Carl  

1 opmerking:

  1. Weer terug aan het lopen is mooi, maar blijf goed aandacht houden voor de signalen van het lichaam.
    Wat de volgende ook wordt, veel succes en snel helemaal pijnvrij en plezierig lopen.

    BeantwoordenVerwijderen