maandag 9 juli 2012

Vakantie.. .."sportief" begonnen...

Eindelijk vakantie... ;-) ...en ik ben m'n verlof direkt begonnen met m'n loopschoenen aan te trekken en te starten voor een mooi "looptoerke"!! ;-) ...
...Vrijdag 6 juli, 16.00uur is m'n verlof begonnen en om 16.39uur ben ik gestart met lopen.. ..das "rap" hé!?! :-) Ik heb toen een toerke gelopen van iets meer dan 19 km... ...meer gegevens over dit "trainingsrondeke" kan u hier zien: Toer 19,4km.
En ik heb mijne "sportieve vakantie" vandaag verder gezet door deze morgent terug een toerke te gaan lopen.. ..deze keer goed voor "een goei" 25km!.. ..en het waren "goei" zenne, want ik heb er van "genoten"!!.. ;-) ..Ik ben er om 7.27uur aan begonnen.. ..is, voor iemand die verlof heeft, toch redelijk vroeg hé!?! Maar het was dan ook nog heel rustig (vooral) langs het Albertkanaal.. ..da was echt genieten zenne.. ..en ook een beetje "afzien"! ;-).
Meer over dit "schoon" toerke vind u hier: Toer 25,3km.
De volgende "loopsessie" is, waarschijnlijk, nu donderdag.. ..zal dat dan wel zien, maar wat wel vast staat is dat ik van mijn vakantie toch een "sportief verlof" wil maken .. :-) ..door o.a. regelmatig te gaan lopen & ook een beetje te fietsen!!!.. ..hou jullie "op de hoogte" zenne! ;-)
Groetjes & tot de volgende! :-)

2 opmerkingen: